Advertentie­mogelijkheden & specs

Als je vragen hebt over aanleverspecs of adverteren.

Neem direct contact op Advertentiemogelijkheden

Specificaties per merk

We hebben bij Vakmedianet eindeloos veel advertentiemogelijkheden. Kies een merk en ontdek onze formaten, inclusief specs.

Let op: Wij innoveren onze producten continu. Mogelijkheden en specificaties kunnen daardoor wijzigen. De instructies die je van ons krijgt via email zijn leidend. Voor een actueel overzicht van alle mogelijkheden, of bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen.


Online

Online bannering geeft je grote zichtbaarheid in veel verschillende formaten, of dat nu is om naamsbekendheid op te doen of verkeer naar jouw website te leiden. Online advertising past bij jouw doelstellingen.

Superheader

De Superheader is een cross-device formaat dat zorgt voor maximaal gebruik van de ruimte. De banner schaalt automatisch mee met de grootte van jouw scherm.

Template op aanvraag.

Billboard

Een billboard is een paginabrede advertentie direct onder de navigatiebalk. Deze positie valt direct op, waardoor de conversie hoog is.

Dimensies
970x250

Header

Een header of een leaderboard plus is een paginabrede advertentie direct onder de navigatiebalk. Deze positie valt direct op, waardoor de conversie hoog is.

Dimensies
950x150

Leaderboard XL

Een leaderboard XL is een banner over de breedte van de site die uitklapt naar het dubbele formaat bij een muisklik.

Dimensies
950x150

Leaderboard

Een leaderboard is een brede advertentie die bovenaan de pagina wordt vertoond. Dit formaat leent zich uitstekend voor een snelle en heldere tekstuele boodschap. Door het formaat en positie een aantrekkelijke mogelijkheid die de aandacht van de bezoeker trekt.

Dimensies
728x90

Mobile leaderboard

Een leaderboard is een brede advertentie die bovenaan de pagina wordt vertoond. Door het formaat en positie een aantrekkelijke mogelijkheid die de aandacht van de bezoeker trekt.

Dimensies
320x100

Halfpage

De halfpage is een rechthoekige banner aan de rechterkant van de webpagina. Het opvallende formaat leent zich uitstekend voor een inhoudelijke boodschap of het vergroten van jouw naamsbekendheid.

Dimensies
300x600

Large rectangle

De large rectangle is een vierkante banner aan de rechterkant van de webpagina(desktop). Het formaat van de banner leent zich uitstekend voor rich media, video advertising en interactie.

Dimensies
336x280

Medium rectangle

De medium rectangle is een vierkante banner aan de rechterkant van de webpagina en kan zowel als desktop als smartphone worden ingezet. Het formaat van de banner leent zich uitstekend voor rich media, video advertising en interactie.

Dimensies
300x250

Halve rectangle

Een halve rectangle wordt fixed vertoond op een thema-pagina of partnerdossier. Ideaal om jouw expertise over een bepaald onderwerp kracht bij te zetten.

Dimensies
300x140

Swipecube

De Swipecube is een klassiek formaat (rectangle) welke de mogelijkheid geeft tot mobiele interactie met jouw bezoeker.

Template op aanvraag.

Native outstream

Met een Native outstream deel je jouw video im combinatie met met native content.

Template op aanvraag

Slingshot

Een slingshot is een banner die uitklapt door middel van een muisklik.

Template op aanvraag.

Mobile portrait

De Mobile portrait past zich naadloos aan op jouw schermgrootte, door het formaat heeft deze banner een grote impact.

Dimensies
300x250

Mobile Portrait Video

De Mobile Portrait Video past zich naadloos aan op jouw schermgrootte, door het formaat heeft deze banner een grote impact.

Template op aanvraag.

Blockbuster

Een veelgebruikte uiting op websites en in e-mailnieuwsbrieven is de blockbuster. Dit is een horizontale advertentie. In de e-mailnieuwsbrieven staat deze banner tussen de redactionele content.

Dimensies
550x150

Interscroller

Een scrollover formaat dat wordt getoond tussen de redactionele content op artikel-niveau. Deze positie leent zich uitstekend voor het claimen van een thema zodat je jouw bezoeker direct in het hart raakt, waardoor de conversie hoog is.

Template op aanvraag

Fullbanner

Een veelgebruikte uiting op websites en in e-mailnieuwsbrieven is de full banner. De full banner is een horizontale advertentie en kan zowel op de website als in de nieuwsbrief worden ingezet.

Dimensies
468x60

Advertorial

Een advertorial is een tekstuele uiting tussen redactionele content en kan zowel op de website als in de nieuwsbrieven worden ingezet. Neem contact op voor de mogelijkheden.

FloorAd

De FloorAd staat altijd onderaan de pagina in het beeldscherm en scrollt met de bezoekers mee naar beneden. De FloorAd valt direct op en heeft een hoge conversie.

Template op aanvraag

Wallpaper

De wallpaper wordt altijd in combinatie met een andere banner getoond. De wallpaper wordt op de achtergrond van de site geprojecteerd.

Template op aanvraag.

Nieuwsbrief advertorial

Een tekstuele advertentie in één van onze nieuwsbrieven, kijk voor het actuele bereik van de nieuwsbrief op de titelpagina.

Max. aantal tekens body (incl. spaties)
280
Max. aantal tekens CTA (incl. spaties)
24
Max. aantal tekens titel (incl. spaties)
30
Dimensie afbeelding in pixels
300x200

Content

Content geeft je de mogelijkheid om jouw kennis te delen op verschillende vlakken. Content zorgt voor een betere vindbaarheid online, binding met de consument en deelt de expertise van jouw bedrijf/merk.

Native content

Native content is de manier om uw bedrijf te profileren als kennispartner/expert in één van onze vakbladen. Native content wordt in nauwe samenwerking met onze redactie geproduceerd.

Sponsored content

Met sponsored content deel je jouw verhaal via het bereik van onze titel.

Inge Klazema

Meer weten?

Voor algemene vragen over het aanleveren van advertenties of over specificaties kun je contact opnemen met onze traffic-afdeling.

Manon van der Kooij