Advertentie­mogelijkheden & specs

Als je vragen hebt over aanleverspecs of adverteren.

Neem direct contact op Advertentiemogelijkheden

Specificaties per merk

We hebben bij Vakmedianet eindeloos veel advertentiemogelijkheden. Kies een merk en ontdek onze formaten, inclusief specs.

Let op: Wij innoveren onze producten continu. Mogelijkheden en specificaties kunnen daardoor wijzigen. De instructies die je van ons krijgt via email zijn leidend. Voor een actueel overzicht van alle mogelijkheden, of bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen.


Online

Online bannering geeft je grote zichtbaarheid in veel verschillende formaten, of dat nu is om naamsbekendheid op te doen of verkeer naar jouw website te leiden. Online advertising past bij jouw doelstellingen.

Blockbuster

Een veelgebruikte uiting op websites en in e-mailnieuwsbrieven is de blockbuster. Dit is een horizontale advertentie. In de e-mailnieuwsbrieven staat deze banner tussen de redactionele content.

Dimensies
550x150

Fullbanner

Een veelgebruikte uiting op websites en in e-mailnieuwsbrieven is de full banner. De full banner is een horizontale advertentie en kan zowel op de website als in de nieuwsbrief worden ingezet.

Dimensies
468x60

Nieuwsbrief advertorial

Een tekstuele advertentie in één van onze nieuwsbrieven, kijk voor het actuele bereik van de nieuwsbrief op de titelpagina.

Max. aantal tekens body (incl. spaties)
280
Max. aantal tekens CTA (incl. spaties)
24
Max. aantal tekens titel (incl. spaties)
30
Dimensie afbeelding in pixels
300x200

Print

Alle ruimte voor zichtbaarheid en branding van je merk. Een hele pagina, een bijsluiter of juist een kleiner formaat. Een printadvertentie is er voor elk budget. Let op: snijtekens paginapositie - midden, indien aflopend - 3 mm rondom hanteren.

Advertentie 2/1 pagina (spread)

Kies voor een spreadadvertentie wanneer u een sterk inhoudelijke boodschap heeft. Naast beeld is er volop ruimte voor content.

Hoogte in mm
300
Breedte in mm
460
DPI
300

Advertentie 1/1 pagina

Een 1/1 pagina is geschikt voor merkbekendheid- en positioneringscampagnes en geeft een hoge attentiewaarde tussen de redactionele content.

Hoogte in mm
275
Breedte in mm
205
DPI
300

Advertentie 1/2 pagina staand

Een 1/2 pagina staand, is een halve pagina advertentie, waarbij de pagina over de lengte is opgedeeld.

Hoogte in mm
135
Breedte in mm
205
DPI
300

Advertentie 1/3 pagina staand

De 1/3 pagina staand is vergelijkbaar met de 1/2 pagina staand, maar nu met meer redactionele content naast de advertentie.

Hoogte in mm
265
Breedte in mm
290
DPI
300

Advertentie 1/4 pagina staand

Veel gebruikt formaat, vooral geschikt voor plaatsing in meerdere edities of in dezelfde editie op meerdere pagina's.

Hoogte in mm
135
Breedte in mm
100
DPI
300

1/8 Pagina

Een 1/8 pagina is uitermate geschikt voor productinformaties.

Hoogte in mm
135
Breedte in mm
47
DPI
300

4/1 Pagina

Kies voor een dubbele spreadadvertentie wanneer u een sterk inhoudelijke boodschap heeft. Naast beeld is er volop ruimte voor content.

Hoogte in mm
300
Breedte in mm
460
DPI
300

Bijsluiter

Breng jouw boodschap over door middel van een bijsluiter als losse advertentie aan het vakblad.

Meehechter

Met een meehechter ben je prominent aanwezig in het vakblad, jouw advertentie wordt in het midden van het vakblad vastgeniet. Bij het openslaan van het vakblad springt jouw merk direct in het oog.

Hoogte in mm
300
Breedte in mm
230
DPI
300
Jacco Freriksen

Meer weten?

Voor algemene vragen over het aanleveren van advertenties of over specificaties kun je contact opnemen met onze traffic-afdeling.

Manon van der Kooij