Advertentie­mogelijkheden & specs

Als je vragen hebt over aanleverspecs of adverteren.

Neem direct contact op Advertentiemogelijkheden

Specificaties per merk

We hebben bij Vakmedianet eindeloos veel advertentiemogelijkheden. Kies een merk en ontdek onze formaten, inclusief specs.

Let op: Wij innoveren onze producten continu. Mogelijkheden en specificaties kunnen daardoor wijzigen. De instructies die je van ons krijgt via email zijn leidend. Voor een actueel overzicht van alle mogelijkheden, of bij vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen.


Online

Online bannering geeft je grote zichtbaarheid in veel verschillende formaten, of dat nu is om naamsbekendheid op te doen of verkeer naar jouw website te leiden. Online advertising past bij jouw doelstellingen.

Halve rectangle

Een halve rectangle wordt fixed vertoond op een thema-pagina of partnerdossier. Ideaal om jouw expertise over een bepaald onderwerp kracht bij te zetten.

Dimensies
300x140

Fullbanner

Een veelgebruikte uiting op websites en in e-mailnieuwsbrieven is de full banner. De full banner is een horizontale advertentie en kan zowel op de website als in de nieuwsbrief worden ingezet.

Dimensies
468x60

Nieuwsbrief advertorial

Een tekstuele advertentie in één van onze nieuwsbrieven, kijk voor het actuele bereik van de nieuwsbrief op de titelpagina.

Max. aantal tekens body (incl. spaties)
280
Max. aantal tekens CTA (incl. spaties)
24
Max. aantal tekens titel (incl. spaties)
30
Dimensie afbeelding in pixels
300x200
Sandra Cruz dos Santos

Meer weten?

Voor algemene vragen over het aanleveren van advertenties of over specificaties kun je contact opnemen met onze traffic-afdeling.

Manon van der Kooij